LA MANIPULACIÓ DEL CVI (Recollida de fem) ES CONFIRMA DESPRÉS D’ELECCIONS EUROPEES.

El Consorcio Valencia Interior (CVI) publica el període voluntari pagament taxa 2014 una setmana després Eleccions Europees, fet que respon sols a interessos partidistes.

El dia 31 de maig de 2014, junt una setmana després de les Eleccions Europees, el Consorcio Valencia Interior publica en el Butlletí Oficial de la Província l’anunci on es comunica a tots els usuaris el període de pagament voluntari de la taxa de reciclatge corresponent a 2014.

Tal i com va denunciar Compromís fa uns dies, els gestors del CVI del PP han guardat en els calaixos este anunci per a que no els perjudicara en els resultats electorals del diumenge 25 de maig, un fet deplorable i que atempta contra la intel·ligència de la ciutadania. A més de ser un clar exemple de manipulació administrativa a la que ens tenen acostumats el dirigents populars des de les institucions que dirigeixen.

Segons el portaveu Comarcal de Compromís, Paco Garcia, l’acord sobre el nou càlcul de la taxa i el seu nou augment ja l’havia pres una Assemblea del Consorci el 14 d’abril de 2014. Però, no ha sigut fins a sis dies després dels comicis Europeus quan l’entitat ha fet públic que es posaven al cobrament en voluntària els nous rebuts de 2014.

Garcia denuncia que els dirigents del PP, junt al Gerent i President del CVI, apart d’utilitzar este consorci com a una empresa de col·locació, utilitzen el seu poder per manipular els períodes de cobrament, ja que durant els 7 anys que es venen pagant rebuts que han crescut de manera exponencial, s’han utilitzat diversos períodes de pagament, segons els ha interessat. Ja que en els anys 2010 i 2013 (anys NO electorals), els períodes de pago van ser: en 2010 de l’1 de maig fins al 30 de juny; mentre que en 2013 i per al racó d’Ademús, el període va ser de l’1 de març fins el 30 d’abril. Però, com en 2014 tocaven eleccions el 25 de maig, ho han retardat a publicar i cobrar a partir d’esta data.

Amb estos fets, la gestió del PP al front de l’administració pública valenciana queda novament desacreditada, ja que sols saben usar les entitats que dirigeixen en benefici propi dels seus interessos partidistes, un fet reprovable i que la ciutadania no perdona.

A més, cal afegir que no han donat cap explicació de per què, si cada any es fa menys fem i es porten menys residus a la planta, els usuaris han de pagar més en el seu rebut de la taxa de reciclatge, quan van prometre i vendre tot el contrari: “Qui més reciclava, menys hauria de pagar”. En el nou llistat de taxes per localitats, la pujada ha sigut generalitzada en tota la Comarca del Camp de Túria i en l’àmbit de tots els municipis afectats pel CVI.

Rebut 2010 (període pagament entre 1 maig I 30 juny):

http://legislacion.derecho.com/edicto-30-abril-2010-diputacion-provincial-de-valencia-2638877

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *