COMPROMÍS PER BENAGUASIL AGLUTINARÀ A LA GENT PROPERA A “PODEMOS”, COM A INDEPENDENTS, PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS.

El col·lectiu de Compromís al municipi de Benaguasil, en reunió ordinària, es va trobar amb gent del municipi propera a la organització política “Podemos”, en relació a l’actuació de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

Dintre del marc de pluralitat que promulguen tant Compromís com Podemos, i davant la impossibilitat d’aquesta última organització de presentar una llista pròpia al municipi, es va acordar aglutinar a les persones properes a ella, com a independents, dintre de la llista de Compromís, una acció que permetrà confluir, entre tots, en un programa progressista conjunt, a més d’aportar una visió interna més crítica i més plural, tots dos elements fonamentals d’una formació purament democràtica.

A més, Compromís també es va reunir amb persones de les plataformes socials com la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) o Pobresa Zero, entre altres, per a que aportaren el seu punt de vista alhora de articular el programa electoral per a les properes eleccions del municipi. 

Arxivat en: Local

Comentaris

  1. ángel Martínez palau diu:

    Alguien podría decirme como me puedo hacer militante d podemos?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *