NOU EPISODI A LA PISCINA COBERTA.

Amb anterioritat ja us hem informat de com està el tema del Centre Hidortermal. Ara entra en una nova fase: la liquidació sembla que està a punt de realitzar-se i la nova empresa a qui s’adjudique l’explotació del servei s’haurà de fer càrrec de mantindre els treballadors i treballadores del Centre Hidrotermal tal i com especifica el conveni.

Ens han arribat notícies que des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Benaguasil, presumint que cap empresa voldrà fer-se càrrec d’un servei deficitari i tenint en compte que si açò ocorre serà el propi Ajuntament qui haja d’assumir-ne la gestió, s’està “convidant”, “insinuant” als i les treballadores del Centre Hidrotermal que abandonen els seus llocs de treball. Pensem que l’objectiu és clar: l’Ajuntament de Benaguasil vol estalviar-se les indemnitzacions que els corresponen als treballadors i treballadores del Centre Hidrotermal en el cas que haja de ser el propi Ajuntament que assumeixca la gestió i es veja obligat a tancar el servei.

Les pifiades els están saltant a la cara i tenen horror de perdre votants.

Com sempre, per la “porta falsa”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *